Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje. Kada se dvije osobe u romantičnom partnerstvu počnu nakon savršenog slaganja suočavati s nepotrebnim problemima koji vremenom postaju ozbiljniji i sve više učestaliji, često se dovodi u pitanje razlog koji čini situaciju skoro nepodnošljivom. Da li je to onda zaljubljenost ili urok? Ovo pitanje otkriva nam ljubavni tarot.

Da li je prisutna zaljubljenost ili urok

Da bi utvrdili sa sigurnošću kakvi su utjecaji prisutni, odnosno, je li prava zaljubljenost ili urok, najčešće je potreban odgovor stručnjaka iz područja ezoterije, tarot majstora i vidovnjaka. Obično kada je riječ o kvaliteti ljubavnog partnerstva, uzimaju se mnogi obrasci koji doprinose ili otežavaju uzajamni sklad. Razlozi se mogu nadovezati za karmičke utjecaje gdje imamo obmane, ljubomoru, posesivnost ili situacije u kojima se gubi duhovni sklad. Da li je prisutna zaljubljenost ili urok, najbolji način da otklonimo ovaj vid sumnje je da uz tarot majstore i vidovnjake sagledamo sve faktore i utjecaje.

Kako bi dobili objašnjenje na pitanje zaljubljenost ili urok, važno je objektivno sagledati promjene koje se najčešće manifestiraju kao negativne. Kroz ljubavni tarot ova situacija najčešće je povezana s kartom V kupova koja ukazuje na surovu spoznaju stvarnosti, čarolija ljubavi se polako gasi, a stabilnost u odnosu nestaje. Kada je prisutna nedoumica je li zaljubljenost ili urok, gdje se više sumnja na prisustvo negativnih utjecaja, tarot i vidovitost ih mogu prepoznati na svojstven način. Naime, urok će uvijek negativno utjecati na postojeće partnerstvo. Često, to su vrlo teške i negativne reakcije, popraćene tendencijom iznenadne zbunjenosti ili povlačenja u sebe. No, na pitanje zaljubljenost ili urok, treba uzeti u obzir i mnogobrojne faktore. U prvom slučaju ovu situaciju možemo sagledati kroz: pretjeranu vezanost za partnera, spremnost da se riskira sve zbog ljubavi, nemogućnost da se racionalno sagleda situacija, intenzivan fokus ka partneru gdje sve ostalo gubi smisao.

Simptomi zaljubljenosti ili uroka

Također, postoje “određeni simptomi” uroka koji se uglavnom pojavljuju nakon izvjesnog vremena, a prikazani su kroz: opsesivne sumnje, nedostatak povjerenja, zbunjenost, tendenciju promjene mišljenja od potpune bliskosti do potpunog udaljavanja, konfuznu borbu unutar sebe, jaku ljutnju, itd. Prema mišljenju mnogih vidovnjaka i tarot tumača, je li zaljubljenost ili urok, ključno je sagledati sve što je doprinijelo da dođe do neobjašnjive promjene. Nekada te promjene su manifestirane neuobičajenim ponašanjem ili iznenadnim promjenama raspoloženja. Dakle, da li je zaljubljenost ili urok, karte i vidovitost će uzeti u obzir cjelokupan tijek situacije.

Kroz pomoć vidovitosti, dobit ćemo odgovor je li zaljubljenost ili urok, a pravi vidovnjaci će objasniti o razlozima nedoumica koje su prisutne. Tarot će pomoći osobi da sazna je li zaljubljenost ili urok kroz jedinstvene tehnike otvaranja karata koje će na najobjektivniji način predočiti o prisutnim energijama i utjecajima.

Najnovije

Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo