Tarot majstori

tarot majstori

Tarot majstori i vidovnjaci kroz tarot karte, u nekim težim životnim situacijama, daju vam odgovor kroz analizu tarota na pitanja. Tarot majstori nisu tu da upravljaju vašim životom već da vam najave ono što vas čeka, na ono što možete dobiti u budućnosti na osnovu sadašnjosti.  Kroz karte Tarot majstori promatraju vaš život, tumače znakove i događanja onih koji im se obraćaju, traže tumačenje i savjete te poglede u budućnost kroz svoju vidovitost kao dar naslijeđen, a ne naučen, jer se naučiti i ne može.

Tarot majstori – Kada tražiti pomoć od njih

U nekom trenutku nesvjesnosti dali ste preveliku važnost nekoj osobi ili nekoj situaciji. Možda ne trenutno, ali u nekom trenutku života ste sigurno osjetili duboku usamljenost, bol ili prazninu u sebi, nevezano za fizičke okolnosti. Bitna je osoba, kojoj ćete pristupiti da zatražite od nje savjet, pomoć, smjernicu ili rješenje da se lakše nosite sa svim.  Tarot majstori su najbolje rješenje. Tarot majstori vam mogu pomoći većinom u krajnjim slučajevima kada doista ne vidite izlaz, rješenje za neku situaciju, tek tada počinete vjerovati u snažni medij kakav tarot je, a pogotovo kad nam se brzo ostvari iščitano iz karata.

Tarot majstori – Pazite kako ih birate

Tarot majstori i preporuke i iskustva koje ste dobili i imali s njima možda su vas često puta razočarali i naveli da prestajete vjerovati u njhove sposobnosti. To je vaš izbor, to je glas vaše duše, ali i razuma, jer postoje mnogi koji nisu tumači s darom, a tako se predstavljaju. Ne odustajte od toga da saznate svoju sudbinu na vrijeme. Ne prepuštajte se neizvjesnosti. Mnogi ne shvaćaju da vrijeme Tarot majstori ne mogu precizno proreći, protumačiti. Okvirno, da, ali točan dan ili datum može se samo slučajno pogoditi.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Pročitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Pročitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo