Ljubavni tarot

ljubavni tarot

Pojam ljubavni tarot se koristi kada se želi postaviti pitanje ljubavnog karaktera ili kada se u radu primjenjuje tarot špil isključivo namjenjen ljubavnoj tematici. Većina savjetnika bi priznala da glavnina upita se tiče ljubavi; braka, veze, prijateljstva itd. Bar polovica pitanja otpada na ljubav. Niti jedna druga životna tema se ne može mjeriti s ljubavi. Savjetnici na ovu činjenicu različito reagiraju primjenjujući razne ezoterijske tehnike. Danas u svijetu postoje na stotine tarot špilova. Svatko može pronaći nešto za sebe. Dobar dio tarot špilova je posvećen ljubavi odnosno te se karte koriste isključivo kada su emocije i odnosi u pitanju. Tarot za ljubav može predvidjeti vašu ljubavnu budućnost kroz različite simbole.

Ljubavni tarot: Tarot srce, Put ljubavnika, Ljubavni tarot

 • Tarot srce slavi vitalnu, nevjerojatno potentnu silu u našim životima – ljubav. Bilo da je inspirirana romansom, obitelji, prijateljstvom ili Bogom ova moćna emocija je u srcu čovječanstva. Karte su u obliku srca!
 • Put ljubavnika je osmislio Kris Waldherr. Prikazuje ljubavne priče i legende sa svih strana svijeta povezanih sa arhetipovima tarota. Karte, njih 78, mogu se koristiti za individualno otvaranje kao i za pitanja koja se tiču ljubavi i veza.
 • Jane Lyle je osmislila Ljubavni tarot. Ovaj tarot se koristi samo kod pitanja vezanih za ljubav. Špil je malen zato jer se sastoji isključivo od velikih arkana. Figure i scene su srednjovjekovne ukrašene mapama, konstelacijama, astrološkim i alkemijskim simbolima.

Ljubavni tarot: Ljubavne karte, Romantični tarot, Alfabet za ljubavnike

 • Izvorni naziv glasi Poppy’s Love Cards (Ljubavne karte). Radi se o setu od preko 200 karata. Služe davanju preciznih odgovora na pitanja o ljubavi i vezama. Karte nisu ukrašene slikama, samo tekstom.
 • Romantični tarot je špil od 78 karata koji se tiče ljubavi, osjećaja, strasti i romantike. Smješten je u viktorijansko doba i u četiri najromantičnija europska grada; Pariz, Beč, Veneciju i Rim. Karte su savršene za traženje savjeta, za podizanje svijesti i rješenja za probleme srca.
 • Izvorni naziv glasi The AlphaBet For Lovers (Alfabet za ljubavnike). Špil se sastoji od 72 karte. Temelji se na hebrejskom alfabetu. Dizajniran je kako bi se dobio uvid, savjet i proročanstvo u vezi ljubavi i odnosa. Karte su srcolike. Slike se nalaze na jednoj strani, a tekst na engleskom i hebrejskom jeziku na drugoj strani.

Ljubavni tarot: Univerzalne ljubavne karte, Anđeoska ljubav, Ljubavno putovanje

 • Univerzalne ljubavne karte imaju 45 slika koje potiču intuiciju. Potječu od australskog umjetnika Tonia Carminea Salernoa. Uz karte se dobije i knjiga na 60 stranica. Špil je izvrstan za intuiciju, vodstvo i zaliječenje. Doista je prekrasan!
 • Karte Anđeoska ljubav pokazuju korisniku kako kanalizirati moć ljubavnih anđela kroz 40 velikih karata te pripadajuće citate, molitve i akcije. Ovaj špil nije stvoren za klasičnu divinaciju već za izvlačenje jedne karte za meditaciju, kontemplaciju i vodstvo.
 • Ljubavno putovanje je tarot špil koji se sastoji od 70 prekrasnih karata umjetnika Rassoulia. Slike su vrlo ženstvene. Dizajnirane su tako da pitača povežu s ljubavi, sa samim sobom ili s drugim ljudima.

Ljubavni tarot: Ljubavni pak, Lovers Oracle

 • Ljubavni pak je divinacijski špil od 84 karte namjenjen prvenstveno novim vezama i onima koji traže ljubav i romansu. Karte je osmislio psiholog Chuck Spezzano.
 • Lovers Oracle je špil sastavljen od 44 romantične karte u obliku srca. Toni Carmine Salerno ih je oslikao te je dodao fraze koje za cilj imaju inspirirati ljubav. Karte dolaze u crvenoj kutiji u obliku srca te se dobiva uputstvo na 44 stranice.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Pročitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Pročitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo