Da li je sudbina kriva?

Da li je sudbina kriva?

Razdoblje otežavajućih situacija često se povezuje s konceptom karme i karmičkih dugova, ali i neizbježnim pitanjem – Da li je sudbina kriva? U takvim razdobljima koji mogu imati tendenciju ponavljanja, traže se uzroci i razlozi. Da li je sudbina kriva ili su određene faze života obilježene teškim utjecajima karmičkih dugova potiče ka dubljem razumijevanju suštine svih obrazaca ponašanja i akcija. Postoji mnogo načina koji razmatraju i otkrivaju sve o uzrocima događaja na sudbinskom putu čovjeka.

Tarot kao precizan divinacijski alat može odgonetnuti mnoga pitanja, a između ostalih dati odgovor da li je sudbina kriva. Razmatrajući postupno svaku fazu života i događaje koji su se desili, možemo vidjeti da tarot proročanstvo djeluje na tajanstven način, jer je u korelaciji s nevidljivim silama kozmosa. No, tarot kroz svoju moć univerzalnih simbola uvijek može unaprijed upozoriti na intenzitet događaja.

Iako se mnogo puta zanemaruje činjenica da divinacijski alati poput tarota nude razumijevanje svega što se događaja, istovremeno dajući odgovor da li je sudbina kriva, predočavaju na neke situacije od kojih se ne može pobjeći ili gdje se mogu napraviti mudri potezi. Primjerice, težak period na financijskom planu, prekid dugogodišnje veze, prekid kontakta s bliskim osobama ili specifične okolnosti. Činjenica je da se kroz tarot i astrologiju mogu detaljno analizirati svi karmički utjecaji i dobiti odgovor da li je sudbina kriva.

Za početak kao odgovor na pitanje da li sudbina kriva predočava se na sve one situacije u prošlosti i sadašnjosti koje u sebi kriju aspekte teških događaja i obuhvaćaju dosta bolne procese promjene. Takvi procesi promjene povezani su nekada sa neophodnošću prihvaćanja bolnih istina, gubitka sudbinskih blagoslova ili jednostavno nemogućnošću da se na vrijeme prepoznaju upozorenja i opasnosti. Kroz primjenu različitih divinacijskih metoda dobiva se odgovor na pitanje da li je sudbina kriva i traže dublja karmička značenja svega što je utjecalo na određen događaj – ponašanje, životni obrasci i postupci osobe ili jednostavno aspekti predodređenosti. Tarot, astrologija, vidovitost daju neograničene mogućnosti da spoznamo odgovor na pitanje da li je sudbina kriva i otkrijemo razloge teških ili traumatičnih događaja, gdje su prisutni bol, tuga i depresija.

Kroz tarot, svaki arhetip i simbol nudi odgovore o onome što se događalo i je li sudbina kriva. Uz pomoć astrologije objektivno i temeljito se analiziraju svi problemi i ono što je bilo preliminarno za određene okolnosti ili događaj. Konzultirati se s vidovnjakom i dobiti odgovor da li je sudbina kriva pružit će veću jasnoću i razumijevanje svega što je bilo i kako nastaviti dalje. U potrazi za odgovorom da li je sudbina kriva, nalazimo niz posebnih tehnika koje će otvoriti vrata boljem razumijevanju događaja, naročito onda kada koliko god se trudili i dalje imamo sumnju ili mislimo da je moglo biti drugačije.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo