Egipatski Tarot Thot

Egipatski Tarot Thot

“Knjiga Thot” zajedno sa špilom Egipatski tarot Thot predstavljaju izuzetan vodič za mističan svijet tarota i način da se dođe do otkrivanja mnogih tajni i misterija života. Egipatski tarot Thot je osmišljen i kreiran od strane poznatog okultiste po imenu Aleister Crowley i smatra se izuzetno sadržajnim špilom ulaznice. U svaki simbol uvrštena su dugogodišnja istraživanja ovog kontroverznog autora koja se odnose na egipatsku mitologju, astrologiju i Kabalu.

Egipatski tarot Thot nosi naziv Svećenica

Egipatski tarot Thot kroz veliku Arkanu prikazuje obilje različitih dogmatika, znanja i vizija autir koje daju specifičnost svakoj karti. Ono što Egipatski tarot Thot čini drugačijim su svakako imena karti velike Arkane i njihova specifična značenja. Neka od njih su: Mag, Svećenica, Univerzum. Itd. Primjerice, u drugim spilovima imamo kartu pod nazivom Visoka Svećenica, koja kroz Egipatski tarot Thot nosi naziv Svećenica, a njeno značenje odnosi se na dominaciju u donošenju odluka. Smatra se da postoje mnoge prednosti koje se odnose na Egipatski tarot Thot. Najprije sve karte su u suštini na izvjestan način povezane i svaka od njih se na određen način nadovezuje na drugu u špilu.

Egipatski tarot Thot objašnjava mnogo toga

Budući da je za njihovo čitanje potreban izuzetan dar intuicije tarot tumača, Egipatski tarot Thot uspješno otkriva sve ono što se odnosi na blokiranu energiju osobe i utjecaje koji su destruktivni. Osim što Egipatski tarot Thot nudi sjajne smjernice u proricanju, ovaj špil smatra se najboljim za pitanja sadašnjosti i razumijevanje puta u stvarnosti. Karte u špilu Egipatski tarot Thot objašnjavaju mnogo toga što se vezuje za prepreke i nalaženje pravog rješenja u svakodnevnom životu. Dakle, Egipatski tarot Thot kroz niz jedinstvenih elemenata daje odgovore koji moraju biti pravilno protumačeni i formulirani od tarot majstora. Za razliku od tradicionalnih špilova u kojima svaka karta ima različita značanje, u uspravnom i obrnutom položaju, aspekt dualnosti, za Egipatski tarot Thot to pravilo nije preliminarno u čitanju ulaznice.

Naime, ovo uključuje mogućnost drugih opcija ili dodatnih značenja. Egipatski tarot Thot kroz najrazličitiju simboliku svake karte omogućuje vrlo detaljno tumačenje, pružajući pritom uvid u najvažnije oblasti života. Simbolika karata u kombinacijama se nadovezuje za intuiciju tumača i njegovo znanje u pružanju odgovora. Za Egipatski tarot Thot može se reći da u sebi sadrži najdublje obrasce ezoterije s religijskim elementima, aspektima duhovnosti i intuicije. I pored mnogih špilova koji su danas u upotrebi, ni jedan drugi kao Egipatski tarot Thot ne opisuje na tako fascinantan način niz astroloških znanja, značenje elemenata i planetarne simbolike. S ‘obzirom da Egipatski tarot Thot je kompleksan i složen sustav koji objedinjuje niz mističnih znanja, on doprinosi da se na vrlo precizan i detaljan način dobiju odgovori na mnoga pitanja i tajne života.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo