Energetske blokade

Energetske blokade

U kojoj mjeri nas energetske blokade mogu učiniti nezadovoljnim u svakodnevnom životu? Činjenica je da zdrave emocije i slobodan protok energije su ključ za uravnotežen i skladan život. Ali, kada kad su prisutne energetske blokade to nas može spriječiti s krenemo naprijed i ispunimo svoje potencijale u životu.

Čakre i energetske blokade

U svakoj mističnoj istočnoj školi čakre se smatraju najvažnijim u procesu transformacije. Uravnoteženost fizičkog i energetskog tijela podrazumijeva da je svih 7 čakri aktivno. Energetsko tijelo predstavlja “omotač” koje slijedi obrise tijela. Da bi fizičko tijelo funkcioniralo na najbolji način, potrebno je da bude prisutno “jasno strujanje energetskog tijela.” Sedam glavnih čakri definiraju određene dijelove tijela gdje vladaju. Bazna ili korenska čakra smatra se najvažnijom jer predstavlja temelj svih ostalih čakri.

Energetske blokade često su povezane s baznom čakrom, jer je ovo mjesto osjećaja, intuicije i snage da se suočimo s izazovima. Kada je ovdje prisutna slabost i energetske blokade osoba se suočava s nedostatkom prosperiteta i obilja u životu. Jačanjem bazne čakre ojačava se snaga i energija što doprinosi da dođe do poboljšanja i opće dobrobiti. Vibracije niskih energija i energetske blokade Vrlo često negativne i niske vibracije energija mogu ostati “zarobljene” u tijelu osobe, točnije na energetskom tijelu, što uzrokuje nedostatak snage i nesposobnost dobrog fokusa. U nekim slučajevima život s ovim iscrpljujućim i neusaglašenim energijama smanjuje osjećaj blagostanja i sreće, jasnoće u stvarnosti. Ovakve energetske blokade zahtijevaju pristup iskusnog praktičara u smislu: čišćenje čakri, balansiranje istih, primjenu reiki tretmana.

U praksi iscjeljenja za prisutne energetske blokade, svaki praktičar ima svoje jedinstvene tehnike. Kroz holistički pristup ukorijenjen je koncept povezanosti fizičkog i emocionalnog aspekta u izlječenju.

Tarot meditacija i energetske blokade

Negativna iskustva vrlo često stvaraju neusklađenost i energetske blokade. Otkriti i očistiti njihovu prisutnost znači da možemo ponovno osjetiti puni potencijal i ići prema cilju. Jedan od vrlo korisnih načina da se oslobodimo od prisutne enrgetske zaključavanje je tarot meditacija. Naime, ovaj vid iscjeljenja potaknut proces pročićavanja svih toksičnih obrazaca koji su nastali zbog utjecaja energetske blokade. Kao rezultat ovog procesa čišćenja pojedinac se postupno vraća ka obnavljanju radosti i vitalnosti. Budući da se energetske blokade razlikuju po svojoj prirodi, također se i njihovi uzroci razlikuju.

Uz tarot meditaciju otklanjaju se energetske blokade koje su prisutne na emocionalnom planu, području intimnosti, interakcije s drugima, itd. Osim što je tarot meditacija u praksi vrlo tražena za neutraliziranja energetske blokade, ovaj vid meditacije pomaže da se osnaži i transformira energija, a samim tim povećati blagostanje i osjećaj sigurnosti u cijelosti.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo