Energija i energetske blokade

Energija i energetske blokade

U holističkoj praksi postoji dosta različitih tehnika, kao što su: bioenergija, reiki, čišćenje aure i mnoge druge koje omogućavaju da se postigne bolji sklad na fizičkom, mentalnom i emocionalnom planu. Energija i energetske blokade u cjelini predstavljaju osnovu od koje se kreće za utvrđivanje razloga neravnoteže.

Energija i energetske blokade mogu nastati spletom različitim uzročnika

Ono što se u holističkim terapijama nadovezuje za pojmove energija i energetske blokade svakako su specifični pristupi koji osiguravaju da dođe do usklađivanja bića u potpunosti, a različite tehnike iscjeljenja omogućavaju da se postigne opća dobrobit i blagostanje. Kako u prirodi sve ima svoje tokove ravnoteže, prvi korak u prepoznavanju neusklađenih energija i energetske blokade je u sagledavanju svih aspekata koji su tome doprinijeli. Najprije, neuravnotežena energija i energetske blokade mogu nastati spletom različitim uzročnika i događaja, kao što su – nedostatak sna, loša prehrana, slaba tjelesna aktivnost, stres, mentalna napetost, duhovna neravnoteža, mentalni i emocionalni nesklad, intenzivna mentalna uznemirenost i slično.

Prema nekim istraživanjima oko 80% mnogih problema na fizičkom i emocionalnom planu nastaje od neravnoteže čakri, pri čemu neusklađena energija i energetske blokade se nalaze upravo u energetskom centru- auri. S obzirom da je svaki čovjek jedinstven, da bi se došlo do poboljšanja, iscjeljenja energija i energetske blokade koje treba ukloniti najvažnije je odabrati pravu tehniku. Postoji puno razloga zašto dolazi do neravnoteže energija i energetske blokade u svakodnevnom životu, a neki od njih su: slaba duhovnost, mentalna i emocionalna neravnoteža, prisutnost negativnosti u energetskim centrima -aura, crna magija, itd.

Fizičko, emocionalno, mentalno usklađivanje kroz primjenu određene komplementarne metode omogućit će da energija i energetske blokade prisutne u auri budu otklonjene. Danas se rješenja za neravnotežu energija i energetske blokade, sve više traže kroz pristup bioenergije na daljinu i reiki tretman. Također, vidovitost u velikoj mjeri može biti sjajna tehnika za davanje smjernica prilikom otkrivanja postojećeg problema i rada čakri kako bi došlo do oporavka i iscjeljenja. Budući da je bioenergija na daljinu najefiksanije tehnika za rješavanje neravnoteže energija i energetske blokade, u praksi se sve više koristi.

Bioenergija se smatra učinkovitim rješenjem za blokade koje su prisutne u auri i svim energetskim centrima. Ovakav vid rada na daljinu može se primijeniti s bilo kojeg mjesta, a profesionalni praktičari primijenit najbolju tehniku ​​za vraćanje ravnoteže energija i energetske blokade. Mnogi ljudi se pitaju kako neravnoteža energija i energetske blokade mogu biti otklonjene i kako će to doprinijeti općem balansu. Bez obzira za koju tehniku ​​iscjeljenja se odoba odluči, glavni cilj je u poboljšanju opće vitalnosti i dobrobiti za zdravlje.

Kroz holistički pristup u području energija i energetske blokade profesionalni terapeut primijenit onu tehniku ​​koja će doprinijeti općem poboljšanju i boljoj samoravnoteži u cjelini.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo