Gledanje na karmu kroz tarot

Gledanje na karmu kroz tarot

Gledanje na karmu kroz tarot obuhvaća mnogobrojne aspekte čovjekovog djelovanja, pri čemu se bolje razumiju brojni uzroci djelovanja i akcija. U svakodnevnom životu, gledanje na karmu kroz tarot podrazumijeva niz događaja na koje nekada ne obraćamo pažnju. No, takvi primjeri mogu se sagledati u ponavljanju istovjetnih situacija kod parova, suočavanju s tjeskobnim izazovima u području posla, neugodnim okolnostima u odnosu s prijateljima, kao i mnogi drugi problemi koji se intenzivno ponavljaju, a koje sačinjavaju specifične karmičke obrasce.

Budući da karte pokazuju sve suptilne vibracije i donose dublje razumijevanje posebno kod važnih i specifičnih situacija, gledanje na karmu kroz tarot prepoznaće jedinstvene mehanizme koji umjesto rasta i napretka, donose opterećenje, negativne emeocije i ekscentrične događaje. U tarotu svaka karta je simbolički prikaz značenja pozitivnog ili destruktivnog djelovanja, a samim tim pokazatelj onoga što se događa u određenim razdobljima. Jedna od takvih je karta Mjesec u kojoj su opisani mnogi tajanstveni aspekti karme.

Gledanje na karmu kroz tarot objedinjuje niz autentičnih kombinacija koje prikazuju iskustva, određene učinke poduzetih akcija i djelovanja. U suočavanju sa svim neriješenim i neobjašnjivim utjecajima, gledanje na karmu kroz tarot, predočit na ta područja koja se ne smiju zanemariti.

Što sve može otkriti gledanje na karmu kroz tarot? – Ljubavni odnosi i karma

Karmički odnosi koji su povezani s negativnim iskustvima iz prethodnog života često su obeležni izdajom u ovom životu. Gledanje na karmu kroz tarot u polju karmičkih odnosa ukazuje na mnoge poteškoće, a kao posljedica najčešće se javlja izdaja i odlazak partnera. -Posao i karma.

Gledanje na karmu kroz tarot povezano je poslovnim izazovima, lošim financijskim ulaganjem, nedostatkom praktičnosti i čestim gubitkom poslova. Ovdje se karmički utjecaji mogu ispoljiti s tendencijom stvaranja intenzivne neravnoteže u poslovanju i disbalansu s autoritetima.

-Zdravlje, bolesti i karma. Postoji mnogo tehnika otvaranja za gledanje na karmu kroz tarot u kojima se povezuju negativni karmički utjecaji na emocionalno i fizičko zdravlje. Ukoliko je osoba u prethodnom životu djelovala na nefleksibilan način manifestacija u sadašnjosti može biti veliki problem s bolom u kostima ili drugim oboljenjima vezanim za slabu pokretljivost. -Period transformacije i karma. Gledanje na karmu kroz tarot na izuzetno precizan način može pokazati koji period u našem životu će biti obilježen važnim promjenama.

Vrlo često to je razdoblje u kojem pojedinac traži one najkorisnije načine za promjenu ili donosi odluku koja uključuje promjenu: radnog mjesta, odlazak u daleku zemlju, selidbu, prekid partnerstva, najvažniji izbor koji će djelovati na sve ostale aspekte života, itd. Za gledanje na karmu kroz tarot može se reći da ima cilj otkriti sve negativne tokove i spone koje djeluju u korelaciji s drugima, bliskim osobama, obitelj, partner, poslovni suradnici, bolesti, pogrešan izbor životnog smjera. Gledanje na karmu kroz tarot će na izvrstan način pronaći sve mehanizme koji onemogućavaju daljnji napredak i ne doprinose pozitivnoj transformaciji u ovom životu.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo