Intuicija, predosjećaji ili instinkti

Intuicija

Intuicija, predosjećaji ili instinkti imaju važnu ulogu u svakodnevnom životu. Bilo da se intuitivno vodimo ka traženju odgovora kroz neku od divinacijskih tehnika, poput tarota i vidovitosti ili jednostavno ove suptilne osjećaje stavljajmo ispred logike u određenim situacijama. Naša intuicija, predosjećaji ili instinkti su uvijek s nama. Poput unutarnjeg kompasa, upravo nas oni povezuju s dubokim aspektima mudrosti i suptilnom prepoznavanju pravog djelovanja. Jesu li intuicija, predosjećaji ili instinkti samo mali koraci koji nas pozivaju ka odabiru određenog puta ili radikalne promjene?

Intuicija, predosjećaji ili instinkti su često prisutni u načinu djelovanja

Općenito, intuicija, predosjećaji ili instinkti su često prisutni u načinu djelovanja, onda kada je to potrebno ili kad se zanemare detaljna analiziranja za konkretnu akciju ili djelovanje. Međutim, ovi osjećaji energije koji su u porastu ili se naizmjenično smanjuju, moraju biti u ravnoteži kako bi se razlikovalo impulzivno djelovanje od najdublje mudrosti. Tarot tumači i vidovnjaci imaju ove fascinantne osjećaje, koji služe da se objasne mnoge nevjerojatne situacije u našem životu ili okolnostima u kojima se možemo neočekivano nalaziti. Intuicija, predosjećaji ili instinkti se međusobno razlikuju, ali svaki od ovih osjećaja će nas ohrabriti ili spriječiti da u određenom trenutku djelujemo.

Nekada je to predosjećaj, on nas često upozorava i interpretira se kroz našu podsvijest, najčešće za događaj koji se tek treba dogoditi. Instinkt, jači od predosjećaja ili intuicije, sažima prepoznavanje najosjetljivijih aspekata. Da li vi slijedite sve ono na što vas upozorava – intuicija, predosjećaji ili instinkti? Svaki predosjećaj ima svoju određenu važnost, a povjerenje u ove suptilne ritmove unutar nas može biti i transformativni iskustvo. Poslušati svoj unutarnji glas onda kada treba donijeti odluku je sjajan način da se osiguramo od potencijalnih greški ili loše odluke. Intuicija, predosjećaji ili instinkti u određenim okolnostima su dobrodošli i tada možemo razlikovati dobro od lošeg, pozitivno od negativnog.

Intuicija, predosjećaji ili instinkti su darovi kod vidovnjaka

Intuicija, predosjećaji ili instinkti su darovi kod vidovnjaka koji služe za “opažanje” mnogih detalja i informacija od značaja za pojedinca. Bilo da je riječ o prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti, intuicija, predosjećaji ili instinkti prikazani kroz specifične vizije kod vidovnjaka imaju presudan utjecaj na predviđanje. Za razliku do vidovnjaka, tarot majstori imaju izoštrena čula – intuicija, predosjećaji ili instinkti koji kroz simboliku karti ili viska vodi do najpreciznijih predviđanja. Svatko od nas je imao bar jedno važno iskustvo koje je na određen način bilo u korelaciji sa suptilnim osjećajima – intuicija, predosjećaji ili instinkti. Netko je imao osjećaj da su se određene stvari već dogodile.

Drugi su imali jak osjećaj da su neku osobu već negdje vidjeli. Kod nekih ljudi u snovima se prikazuju situacije koje su na javi doživjeli. Da li intuicija, predosjećaji ili instinkti imaju sponu s tim ili je to samo “mudro predznanje” uvijek možemo pitati pravog vidovnjaka ili tarot tumača koji će dati najdetaljnije odgovore.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo