Karma i anđeli zaštitnici

Karma i anđeli zaštitnici

Riječ karma mnogo puta je protumačena na potpuno pogrešan način, jer umjesto da asocira na tokove duhovnog rasta, ona se povezuje s kaznom i nagradama. Naime, karma i anđeli čuvari su uvod u bolje razumijevanje života, odnos sa sobom i drugima. Ostvariti određene ciljeve i pronaći svrhu svoje duše često ovisi o okolnostima i samih namjera osobe. Pritom, karma i anđeli zaštitnici imaju važnu ulogu u tijekovima stvaranja bolje sadašnjosti i budućnosti.

Karma i anđeli zaštitnici spadaju u jednu od veoma zanimljivih tema u oblasti ezoterije i mističnog. Jer, svaki čovjek se barem jednom zapitao kuda ga to život vodi i što mu je Univerzum pripremio. Karma i anđeli zaštitnici obuhvaćaju širok pojam, ali uvijek se nalaze u autentičnoj sponi jedinstva. Kako karma i anđeli zaštitnici nam mogu pomoći? Kroz oblast – karma i anđeli zaštitnici obuhvaćeno je mnogo toga što pomaže da riješimo određene sumnje, izazove i probleme koji se javljaju na našem životnom putu.

Kod mnogih autora ezoterije i holističke prakse nalaze se vrlo zanimljivi načini kako karma i anđeli zaštitnici mogu pružiti određena saznanja o svrsi duše u ovom životu. Osim što nam pomažu da se upoznamo sa svim onim što je negdje zapisano u prošlosti, prošlom životu i do čega naš um ne može doći, karma i anđeli zaštitnici daju odgovore za sadašnjost i vrijeme koje je ispred nas. Kada se traže najbolje smjernice, karma i anđeli zaštitnici donose poruke koje nam otvaraju vrata ka dubljoj samospoznaji na jedinstven način. Ali također često kroz područje karma i anđeli zaštitnici nalaze se rješenja za duhovni rast, onda kada vlada razdoblje nesigurnosti i loših utjecaja u stvarnosti.

Kroz svaku našu akciju, namjeru i djelovanje, karma i anđeli zaštitnici, imaju važnu ulogu. U suštini, karma i anđeli zaštitnici su od velikog značaja za balans u ovom životu, “karmičkoj ravnoteži” i duhovnom rastu. Oblast karma i anđeli zaštitnici imaju ulogu u:

  • obrascima stvaranja dobrobiti u ovom životu
  • psihološkom i emotivnom području (unutarnji mir i radost)
  • karmičkim okolnostima i situacijama
  • Energetskom čišćenju svega što opterećuje naš život
  • otklanjanju svih prisutnih bloakda
  • balansu i uravnoteženom djelovanju.

Dakle, karma i anđeli zaštitnicu su tu da nas vode do pozitivnog preobražaja kroz koje će naš život biti ispunjen i poboljšan u svakom važnom području. Sa koliko volje pristupamo svakom novom procesu u životu ovisit samo od nas i sposobnosti da iskoristimo važne prilike koje su nam pružene u sadašnjosti. Karma i anđeli zaštitnici mogu pomoći da eliminiramo prisutnost negativnih utjecaja i blokada, a koji ujedno mogu biti put karmičkog procesa ka pozitivnoj transformaciji i najboljim izborima.

Karma i anđeli zaštitnici doprinose da bolje razumijemo što sve može imati učinak na naš život, ljubav, zdravlje, karijeru, sponu s drugim ljudima. Na taj način, mnogo bolje ćemo se upoznati s mehanizmom djelovanja u procesima koji vode ka dubljem razumijevanju svega što se događa za opću dobrobit i napredak.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo