Moć viska i vidovitost je uvijek DA ili NE

Moć viska i vidovitost je uvijek DA ili NE

Vidovitost je sposobnost da se vide događaji koji se odnose na prošlost, sadašnjost i budućnost. Ukoliko ste bili u prilici konzultirati vidovnjake, vjerojatno ste primijetili da oni u svojoj praksi koriste visak. Ovaj oblik proricanja, vidovitost i visak, su od davnih vremena bili korišteni u svrhu pružanja odgovora.

Visak se stoljećima koristio za pronalaženje vrijednih stvari, ali i dobivanje odgovora na važna pitanja. Smatra se da je ovo najstarija divinacijska metoda uz pomoć koje se “intuitivan” način dolazi do važnih informacija u svakodnevnom životu. Moć viska i vidovitost je uvijek da ili ne pri čemu može odgovoriti na sva pitanja i pomoći u donošenju najvažnijih odluka.

Danas ova tehnika, moć viska i vidovitost je uvijek da ili ne onda kada se koristi za sljedeća pitanja: donošenje odluke, povoljni i nepovoljni brojevi, pronalaženje izgubljenih predmeta, odabir najboljeg razdoblja za preseljenje, putovanje, uravnotežena prehrana, pravljenje izbora, itd. Moć viska i vidovitost je uvijek da ili ne u smislu pozitvnog ili negativnog odgovora. Ovo je izvanredan način da se postavi konkretno pitanje onda kada želimo određena saznanja.

Prije svega, moć viska i vidovitost je uvijek da ili ne i odnosi se na jasno postavljena pitanja. Danas možemo vidjeti da vidovnjaci koriste najrazličitije tehnike, pri čemu moć viska i vidovitost je uvijek da ili ne koja je zastupljena u praksi. Kretanje viska u smjeru kazaljke na satu tradicionalno označava pozitivan odgovor, dok suprotan smjer daje negativan odgovor. Iako se nekada visak može okretati kružno, to je najsuptilniji smjer koji vodi ka značenju “da” na postavljeno pitanje.

Moć viska i vidovitost je uvijek da ili ne jer ova metoda uvijek uključuje raznolikost u odabiru određenog pitanja. Postoji nekoliko koraka onda kada želimo pomoć vidovitosti i viska kao objedinjene tehnike. Najprije treba formulirati jasno pitanje, jer odgovor kroz moć viska i vidovitost je uvijek da ili ne. Kako bi se izbjegla nepotrebna zbujenost, pitanja je najbolje napisati na listu papira i prilikom konzultacije s vidovnjakom zapisati na papir dobivene odgovore, jer moć viska i vidovitost je uvijek da ili ne.

Ukoliko pitanja nisu jasno postavljena odgovori neće biti usklađeni. Primjerice, ukoliko se nalazite na važnoj prekretnici u pravljenju izbora, a želite odgovore gdje moć viska i vidovitost je uvijek da ili ne, onda je takva pitanja najbolje postaviti u kontekstu “Da li je ovaj mjesec pravo vrijeme za važnu promjenu u životu”. Ukoliko je kretanje viska “gore dolje” onda je odgovor potvrdan. Međuim, ukoliko se visak klati “lijevo desno” onda se smatra nepovoljnim.

U suštini, moć viska i vidovitost je uvijek da ili ne onda kad je potrebno odabrati pravu smjernicu. Moć viska i vidovitost je uvijek da ili ne ujedno upućuje na vještinu vidovnjaka da uz pomoć ovog divinacijskog alata predoči na pravilan smjer djelovanja. Kroz ovaj vid tehnike uvijek ćemo dobiti pozitivan ili negativan odgovor, jer moć viska i vidovitost je uvijek da ili ne.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo