Tarot ljubavno otvaranje

Tarot ljubavno otvaranje

Tarot spada u jedan od najkorištenijih divinacijskih alata za dobivanje odgovora o sadašnjosti i boljem razumijevanju budućnosti. Mudrost ove drevne tehnike donosi sposobnost da prepoznamo ono što je najvažnije i ono što treba poboljšati.

Kada je riječ o ljubavnim i romantičnim odnosima, tarot ljubavno otvaranje, nudi objektivnu sliku o svim mogućnostima za postizanje sreće, karmičkim utjecajima, događajima iz prošlosti, sadašnjosti, budućnosti. Svrha koju ima tarot ljubavno otvaranje je da se analizira: aktualni odnos, osjećaji i emocije, najbolje razdoblje za novo poznanstvo i susret sa srodnom dušom, kakav je postojeći odnos, koji su faktori koji utječu da odnos bude neharmoničan, prisutne blokade i prepreke, problemi i izazovi s kojima se partneri suočavaju u odnosu, sposobnost da se razvije ljubavna veza, iskustva koja imaju utjecaj na postojeći odnos, utjecaji energija na sadašnjost, budući izazovi, novi početak i razlozi za završetak odnosa, itd.

Tarot ljubavno otvaranje je vrlo zanimljivo jer otkriva trenutnu situaciju gdje se uzimaju u obzir sva pitanja i psihološki aspekti partnerstva (nade, osjećaji, težnje, želje). Danas postoje mnoge metode za tarot ljubavno otvaranje koje koriste iskusni tarot majstori. Za sve one koji želi saznati kakve događaje mogu očekivati ​​na romantičnom planu, tarot ljubavno otvaranje daće precizan i točan uvid.

Neka od najpopularnijih su: Tarot ljubavno otvaranje “Keltski križ za ljubav”. U ovoj metodi koristi se najčešće deset karti, koje će prikazati izazove, prednosti i predstojeći tok događaj u partnerstvu. Tarot ljubavno otvaranje “Prava ljubav”. Jedna od veoma zastupljenih metoda sa šest karti koja otkriva kakav tijek događaja se može očekivati ​​u romantičnom odnosu. Također ovo tarot ljubavno otvaranje donosi objektivnu procjenu uzajamne korelacije sa partnerom i međusobno slaganje.

Tarot ljubavno otvaranje “Uspjeh”. Iznimno zanimljiva tehnika koja kroz sedam izvučenih karti iz velike Arkane daje izravne odgovore na pitanja o bilo kakvoj sumnji prisutnoj u partnerstvu. Karte prikazuju ono što ometa trenutnu situaciju u odnosu i koji izazov je najdominantniji. Uz arhetipove iz velike Arkane, tarot ljubavno otvaranje uklonili sve sumnje i dileme, pri čemu ujedno pomaže da se savladaju prepreke i dobiju smjernice za rješavanje aktualnih problema u odnosu.

Kada osim opisanih metoda za tarot ljubavno otvaranje, imamo samo konkretno pitanje, tada će tarot majstor pružiti kraću interpretaciju za svaku izvučenu kartu. Pitanja koja možemo postaviti za tarot ljubavno otvaranje potrebno jasno definirana, kao na primjer: Što treba znati o sadašnjem odnosu? Što učiniti kako bih poboljšao svoju ljubavnu vezu? Kada ću sresti svoju srodnu dušu? Kada je najbolje razdoblje otkriti svoje osjećaje osobi koja mi se dopada?

Odgovori koje pruža tarot ljubavno otvaranje omogućuju da se bolje spoznaju glavne prepreke u partnerstvu i otkriju mogućnosti za poboljšanje. Bez obzira koje ljubavno tarot otvaranje odabirom, svatko od njih će pokazati gdje postoji podrška i sigurnost, a gdje se nalazi opasnost za postojeće romantično partnerstvo.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo