Tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije

Tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije

Vrlo često možemo pročitati da tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije. U praksi čitanja tarota to se pokazalo istinitim. Keltski križ u svojoj osnovi daje putokaz i mnoge smjernice za naš život, ali također tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije. Na temelju prvog i osnovnog keltskog križa napravljene su mnoge varijante ovog tarot otvaranja, a zajedničko im je to što raspolažu s puno detalja.

Tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije zbog sadržajne interpretacije deset karti. Međutim, to omogućuje da osoba sazna brojne pojedinosti iz sadašnjosti, bliže, ali i dalje budućnosti. Budući da ova forma otvaranja podrazumijeva detaljno objašnjenje deset karata, njihovo tumačenje daće potpun uvid u situaciju ili problem. Svaki položaj karte odnosi se na postojeći problem ili objašnjenje aktualne situacije. Tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije jer zahtijeva veliko znanje i dobru intuiciju tumača tarota.

Zbog čega tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije možemo vidjeti kroz složenost kombinacija i općenito njihovu povezanost.

Prva karta govori o sadašnjoj situaciji osobe. Kroz ovu kartu oslikan je sadašnji moment, energija i sve ono što je od važnosti za osobu.

Druga karta u otvaranju odnosi se na ono što dolazi u život osobe kojoj se čitaju karte. Najčešće ova tarot karta govori o situacijama, ljudima ili skrivenim utjecajima koji nisu poznati osobi. Tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije jer ova karta zahtijeva iznimnu sposobnost tumača pružiti najbolje smjernice i savjete kako bi se donijele ispravne odluke za budućnost.

Treća karta predočava na aspekte bliske budućnosti i svega što može djelovati destruktivno. Ukoliko se ova karta ne poveže na pravi način sa ostalima kao jednom cjelinom, onda u osnovi nema potrebne jasnoće. Ovo može biti još jedan od razloga zašto tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije.

Četvrta karta simbolizira prošlost i sve događaje koji su se odnosili na konkretnu situaciju. U otkrivanju korijena problema ova karta je dosta značajna. Pritom, tarot tumač mora na detaljan način povezati cjelokupnu situaciju i kroz obrasce prošlosti, što ukazuje zbog čega tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije.

Peta karta u otvaranju simboliše događaje iz prošlosti, ali samo za razdoblje posljednjih nekoliko mjeseci. Ovdje se pojavljuju utjecaji drugih kroz prepreke. Smatra se da je ovo jedna od “najmističnijih” karti za tumačenje, što čini često da tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije.

Šesta karta odnosi se na daljnju budućnost osobe i svega što će se tek dešavati. U sprezi s ostalim kartama predočava na rješenje, fokus i energiju pojedinca.

Sedma karta označava osjećaje čovjeka naspram sebe i naspram drugih. Budući da se ona povezuje s prvim kartama, upravo ovdje tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije.

Osma karta prikazuje kako drugi ljudi iz okruženja vide osobu. Ovdje treba obratiti više pozornosti na poruku same karte.

Deveta karta govori o nadama i željama osobe, kao i svim razlozima zabrinutosti. Tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije jer ovdje ukazuje na nužnost “prepoznavanja” svih očekivanja osobe.

Deseta i posljednja karta smatra se kartom zaključaka na situaciju i pruža poruku za razdoblje koje dolazi. Tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije jer zahtjeva od tarot tumača prepoznati autentičnost onoga što tarot poručuje kroz sve izvučene karte. Iako tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije ono ujedno omogućuje svakoj osobi da dođe do određenih spoznaja i pronaći najbolji put u teškim situacijama.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo