Tarot otvaranje šest karata

Tarot otvaranje šest karata

Tarot majstori koriste različite tehnike otvaranja karti koje će dati odgovore na postavljena pitanja. Svaka karta ima svoju jedinstvenu energiju, a unutar otvaranja, zajedno predstavljaju jednu cjelinu. Jedno od najpopularnijih je tarot otvaranje šest ulaznice. Danas postoje stotine različitih otvaranja, koja pokrivaju svaku oblast života.

Budući da su raspored i kombinacije karti važne koliko i izbor pravog otvaranja, odabrano tarot otvaranje šest karta pridonosi većoj konkretnosti u objašnjenju. Tarot otvaranje šest karata se najčešće konzultira kada postoji težnja da se općenito sagleda situacija u sadašnjosti. Također, ova tehnika otvaranja nudi odgovore i na specifična pitanja ili konkretno samo određeno područje. To može biti područje sentimentalnih odnosa i romantike, karijere i profesionalnog života, zdravlja i vitalnosti, financijskih tokova, itd.

Maksimalna koncentracija pitača prilikom postavljanja pitanja za tarot otvaranje šest karata i dobra intuicija tarot majstora omogućuju da se dobije jasna poruka i preciznost u odgovorima. Tumačenje svake karte počinje prema njenom redoslijedu i položaju, a ishod se tumači kroz njihovu objedinjenost. Tarot otvaranje šest karta donosi objašnjenje na što se odnosi svaka karta. Za tarot otvaranje šest karta uglavnom se koristi velika Arkana.

Tarot otvaranje šest karta – položaj karti

Prva karta za tarot otvaranje šest karta odnosi se na pitačevo raspoloženje i osjećaje u sadašnjosti Druga karta ukazuje na aktualne želje i težnje

Treća karta za tarot otvaranje šest karta označava strahove i unutarnje prepreke.

Četvrta karta za tarot otvaranje šest karta govori o okolnostima koje idu na ruku Pitaču.

Peta karta za tarot otvaranje šest karta predočava na situacije koje su protivne Pitaču.

Šesta karta označava ishod situacije u sadašnjosti ili konkretno pitanja koje je postavljeno (ljubav, zdravlje, karijera, financije)

Kada osoba koja konzultira tarot se nalazi u razdoblju problema i dileme, tarot otvaranje šest karta može pomoći da se sagleda perspektiva za dalje i prikažu posljedice donesenih odluka. Tarot otvaranje šest karta smatra se izuzetno preciznim jer omogućuje osobi da se suoči s izborom koji donosi. Da bi se interpretirala simbolika svake karte, najprije je potrebno vidjeti što svaka od njih ukazuje. Prva karta za tarot otvaranje šest karta označava srž problema ili okolnosti koje su doprinijele da dođe do problema.

Druga karta za tarot otvaranje šest karta prikazuje područje odakle aktualni problem dolazi i ono što je neophodno znati kako bi se donijela odluka. Treća karta za tarot otvaranje šest karata je raskrižje, odnosno opcije koje su predočene Pitaču. Peta karta za tarot otvaranje šest karta odnosi se na alternative. Šesta karta ukazuje šta je neophodno učiniti kako bi se aktualni problem riješio.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo