Uklanjanje energetskih blokada

Uklanjanje energetskih blokada

Uklanjanje energetskih blokada je proces koji obuhvaća mnoge aspekte u duhovnom i emocionalnom području u cilju da se dođe do opće dobrobiti kako u fizičkom tijelu, tako i na mentalnom planu. Suočeni s različitim utjecajima u svakodnevnom životu, ali i mnogim destruktivnim situacijama, ljudi traže najbolje načine za uklanjanje energetskih blokada, vraćanje ravnoteže i balansa. Za uklanjanje energetskih blokada postoje mnoge holističke terapije u kojima se primjenjuju najbolje tehnike.

Neke od njih su bioenergija, reiki, usklađivanje čakri, čišćenje aure, ali i bezbroj drugih kombiniranih tehnika poput tarot, vidovitost koje će pružiti smjernice. Uklanjanje energetskih blokada podrazumijeva: otklanjanje svih emocionalnih blokada, usklađivanje energetskog tijela, bolji protok vibracija energije i duhovnosti, unutarnje karmičko iscjeljenje, itd. Poznato je da uravnotežena aura kao energetsko polje čovjeka u svim područjima života pridonosi dobrom zdravlju, prosperitetu, zadovoljstvu, radosti, duhovnom rastu. No, ukoliko se u nekom od najvažnijih životnih područja suočavamo s velikim ograničenjima i intenzivnim gubicima, jasno je da treba pristupiti tehnikama za uklanjanje energetskih blokada.

Reiki kao jedna od najpoznatijih i najkompletnijih tehnika može se koristiti za uklanjanje energetskih blokada. Svaka reiki terapija djelovat na bioenergetska polja osobe i omogućiti uklanjanje energetskih blokada. Vidovitost kao komplementarna tehnika može se kombinirati s drugim metodama, što za cilj ima pružanje smjernica za uklanjanje energetskih blokada. Vidovitost na nepogrešiv način pomaže da se otkriju područja emocionalnih blokada i ograničenja, predoči na prisustvo neželjenih energija i daju smjernice za uklanjanje energetskih blokada.

Jedna od najčešće primjenjivanih tehnika za uklanjanje energetskih blokada je bioenergija. Uz pomoć ove metode stimuše se prirodan protok energije, vraća ravnoteže i osjećaj općeg balansa. Bioenergija može utvrditi sve potencijalne blokade koje su posljedica: emocionalnih problema, neravnoteže prisutne u čakrama, utjecaja magije, uroka, čarolija i svih tamnih energija koje su bili uzročnici problema. Kada je riječ o bioenergiji kao tehnici za uklanjanje energetskih blokada ona djeluje na sva područja – mentalno, fizičko i emocionalno.

Tarot kao idealan način za otkrivanje onoga što je doprinijelo da dođe do blokada, također pruža sjajne smjernice za uklanjanje energetskih blokada. Uz tarot se prepoznaje vrijeme nastanka prisutnih blokada i predočava na područja gdje su one najviše zastupljene.To može biti zbog emocionalnih ili zdravstvenih problema, utjecaja štetnih energija poput uroci i magijski rituali, neujednačnost čakri, karmički razdoblje duga, itd.

Dakle, danas se mogu primijeniti najrazličitije tehnke za uklanjanje energetskih blokada, pri čemu je vrlo važno konzultirati se sa stručnjacima iz područja holističke prakse i prvenstveno dobiti profesionalne smjernice od praktičara određenih ezoteričnih disciplina ili vidovnjaka.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo