Vidovitost

Vidovitost

Vidovitost se od davnina spominjala u različitim kulturama i civilizacijama. Iako tumačena na različite načine, vidovitost je ostala jedna od najsloženijih paronormalnih pojava. Riječ vidovitost opisuje jasno viđenje, povezano s intuitivnim osjetilima. Zapravo, ove intuitivne sposobnosti vidovnjaci koriste za poznavanje skrivenih događaja.

Vidovitost ne može biti fizički objašnjena

Premda vidovitost ne može biti fizički objašnjena, informacije o događajima iz prošlosti i budućnosti koje imaju vidovnjaci oduvijek su bila privilegirana “znanja”. Prema općoj podjeli, vidovitost se dijeli na kategorije: prekognicija, retro-kognicija i spontana vidovitost. Vidovnjaci imaju sposobnost da percipiraju energiju, odnosno ono što se ne može vidjeti fizičkim očima. Frontalna čakra ili čakra trećeg oka je povezana s vidovitošću.

Smatra se da je ova čakra u sponi sa intuicijom i percepcijom, što omogućuje da vidovnjaci mogu vidjeti ono što je izvan fizičke percepcije drugih ljudi. U praksi, vidovnjaci imaju sposobnost predvidjeti događaje koji su mnogo ispred vremena u kome oni žive. Vidovnjaci mogu vidjeti događaje iz prošlosti, sadašnjosti i budućnost. Jedan od najpoznatijih vidovnjaka svih vremena je bio Nostradamus, francuski liječnik i astrolog.

Michel de Nostredame, poznat po mnogim predviđanjima, ostao je do danas najcjenjeniji u području proročanstva. Mnogi vidovnjaci rođeni su s posebnim darom vidovitosti i intuitivnih sposobnosti. Praktičari vidovitosti, tj. vidovnjaci jasno mogu vidjeti auru čovjeka, osjetiti druge “frekvencije” energije, id. Zbog svoje sposobnosti da vide događaje i činjenice koje su se dogodile u prošlosti i sadašnjosti pravi vidovnjaci mogu otkriti mnoge pojedinosti o osobama koje su udaljene i sa kojima nisu u fizičkom kontaktu.

Biti vidovnjak zahtjeva veliku odgovornost, jer intuitivni uvidi za prošlost, sadašnjost i budućnost su od velikog značaja za pojedinca koji traga za odgovorima. Vidovnjaci mogu vidjeti auru i energiju ljudi, ali i svega što je izvan fizičkog opsega. Iako se vidovitost smatra i dalje fenomenom i paranormalnom pojavom izvan racionalnog ljudskog iskustva, u svakodnevnom životu vidovnjaci daju mnoge odgovore koji donose dublje spoznaje o životu i važnim događajima. Uz pomoć svog dara vidovitosti, vidovnjaci su sposobni vidjeti i osjetiti što se nalazi izvan suptilne stvarnosti kojom smo okruženi.

U praksi, vidovnjake svakodnevno konzultiraju ljudi koji traže odgovore na pitanja prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Također, vizije koje imaju vidovnjaci mogu dosta pomoći u: pronalaženju izgubljenih predmeta od značaja, dobivanju uvida o poslovnim i financijskim ulaganjima, specifičnim dešavanja koja su se desila u prošlosti, značenju snova ili čudnih događaja, mističnog iskustva, itd. Konzultacije s vidovnjacima su korisne onda kada: -Želite odgovor na određena pitanja ili situacije gdje postoji nesigurnost.

Najčešće to su događaji koji zahtijevaju dublji uvid ili obnovu života -sagledavanje pespektivu i pomoć u odlučivanju -Prošlo život i više saznanja o prethodnom životu -duhovno vodstvo u vremenu nesigurnosti i nedostatku uravnoteženosti u dnevnom životu -pomoć u boljem razumijevanju odnosa sa voljenom osobom i Samo pravi i intuitivni vidovnjaci pridonijet da svaki odgovor donese dublje i smislenije razumijevanje svakog iskustva ili događaja.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo