Zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan?

Zašto sam nesretna u ljubavi

Mnogi su razlozi koji često doprinose da dođe do izostanka uspostavljanja skladnog odnosa u ljubavnom partnerstvu. Nekada je to loša komunikacija, nedovoljno prihvaćenosti od strane voljene osobe ili način kako pokazujemo ljubav. Osim toga, različit fokus ka sadašnjosti i budućnosti može doprinijeti da dođe do nerazumijevanje ili nedovoljno ljubavne kompatibilnosti.

Zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan, odgovor i objašnjenje se mogu pronaći u osnovama energije kompatibilnosti s drugom osobom

Kada u određenom razdoblju postavite pitanje, zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan, odgovor i objašnjenje se mogu pronaći u osnovama energije kompatibilnosti s drugom osobom. Brojni obrasci se povezuju s pitanjem zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan. Najprije tu je otkrivanje situacija, motiva i okolnosti koji se kriju iza tog okvira tjeskobe i melankolije. Tarot karte kroz svoje jedinstvene simbole donose odgovor zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan, predočavajući pritom na smjernice bolje samospoznaje i svega što ima veze sa sentimentalnim planom: osjećaji, želje, emocije, težnje, karmičke spone. Osim toga, tarot nudi odgovore koji će razjasniti sva vaša pitanja vezana za tjeskobne osjećaje i aktualan razdoblje prepreka. Odgovor na pitanje zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan može se sagledati kroz različite tehnike otvaranja karata i njihove poruke.

Kada se u konzultaciji sa tarot majstorom kao odgovor na pitanje zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan pojavi karta Kula ona donosi moćnu poruku. Naime, u području sentimentalnog plana ova karta govori o događajima, prekidu i nerazumijevanju u ljubavnom odnosu. Najčešće kartaKula simbolizira teškoće, ali ujedno predočava na mogućnost transformacije nakon teskobnog vremena. Ako se pitate zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan, ova karta podsjeća da proces tjeskobnih osjećaja nije nešto što će trajati vječno, već će poslužiti da bolje sagledate je li bivši partner za kojim patite ili osoba s kojom ste prekinuli romantično partnerstvo, zaista netko tko je vrijedan vaš patnje i boli?

Tarot karte iz grupe mala Arkana daće odgovor na pitanje zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan.

Jedna od karti koja je u bliskoj povezanosti s ljubavnim bolom i pitanjem zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan, je karta Šest mačeva. Tarot majstor kroz simboliku ove karte pružiće objašnjenja o trenutnoj situaciji s kojom se suočavate. Šest mačeva je karta koja na najverodostojniji način opisuje razdoblje u kojem osoba samo kroz veliku bol, zbunjenost, nesigurnost, dolazi do iscjeljenja i vremena kada će doći do otpuštanja podsvjesne patnje. Kroz pitanje zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan ova karta podsjeća na moment kada će se sve vratiti u prirodne tokove, a samim tim oslobađanje od teškoća, nakon čega dolaze beskrajne mogućnosti za novi početak.

Dakle, uz tarot dobivamo odgovore na mnoga pitanja, a između ostalih zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan. Onda kada vam se čini da je samo vaš ljubavni život loš, da nemate sreće, da se kroz karmu susrećete s previše izazova, uz pomoć tarot majstora možete iz potpuno drugog kuta razumjeti odgovor na pitanje zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan i zbog čega je došlo do teškoća na sentimentalnom planu.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo