Astrološko otvaranje tarota

Astrološko otvaranje tarota

Astrološko otvaranje tarota je tehnika za tumačenje događaja u budućnosti, pri čemu se kombinira astrologija i tarot. Naime, astrološko otvaranje tarota podrazumijeva izvlačenje dvanaest karti koje se odnose na dvanaest mjeseci, dvanaest znakova zodijaka u astrologiji i dvanaest horoskopskih kuća. Kada želimo astrološko otvaranje tarota onda možemo saznati što svaka od dvanaest karti predstavlja za određeni mjesec, kuću ili zodijački znak.

Uz pomoć tehnike astrološko otvaranje tarota otkrivamo kako je svaka karta u korelaciji s astrologijom, odnosno: 1 karta vaša ličnost, 2 karte posao i financijski tokovi 0,3 karta kratka putovanja, 4 karte dom, peta karta zabavali djeca 0,6 karta zdravlje i poslovanje, 7 karta partnerstvo 0,8 karta karma i seksualna energija 0,9 karta duga putovanja, 10 karta karijera 0,11 karta bliski prijatelji i 12 karta podsvjesni strah, neprijatelji i tajne.

Za astrološko otvaranje tarota koriste se karte iz Velike Arkane. Sve karte su poredane kružno, kako bi najvjerodostojnije predstavile astrološki krug. S obzirom da je astrološko otvaranje tarota jedna od najdetaljnijih tehnika, ona će na vrlo precizan način pokazati i one najdublje aspekte koji će imati utjecaj na osobu u narednih dvanaest mjeseci. Kako funkcionira astrološko otvaranje tarota? Specifičnost ove tehnike ogleda se u jedinstvenoj simbolici svake tarot karte i onoga što je najvažnije za određeno područje.

Da bi razumjeli značanje svake tarot karte u sponi sa kućom zodijaka i znakom, tarot majstor će objasniti što one predstavljaju.

Prva kuća – Ovan: Problemi s kojima će se osoba suočiti i gdje će se pojaviti izazovi.

Druga kuća – Bik: Astrološko otvaranje tarota ovdje ukazuje na novac i mnogobrojne utjecaje koji će biti aktualni.

Treća kuća – Blizanci: Poslovna putovanja ili kratki izlet sa bliskom osobom, sve što je od važnosti za komunikaciju s poslovnim suradnicima.

Četvrta kuća – Rak: Uz pomoć tehnike astrološko otvaranje tarota otkrivaju se promjene koje se odnose na dom i obitelj.

Peta kuća – Lav: Ono što će biti skriveno od drugih i tajne.

Šesta kuća – Djevica: Sve što će biti od važnosti za zdravlje.

Sedma kuća – Vaga: Astrološko otvaranje tarota ovdje predočava na aspekte koji se odnose na sentimentalno područje, početak i kraj veze ili braka, važna poznanstva.

Osma kuća – Škorpion: Odnos prema seksualnosti, vijesti o važnim promjenama vezanim za karmu.

Deveta kuća – Strijelac: Mogućnosti koje se odnose na odlazak u druge zemlje, trajna ili privremena promjena mjesta boravka.

Deseta kuća – Jarac: Pozitivan ili negativan period u oblasti karijere, ovisno o karte koja je prikazana kroz astrološko otvaranje tarota.

Jedanaesta kuća – Vodenjak: Kroz astrološko otvaranje tarota možemo vidjeti sve što se tiče prijateljstva i onoga što će biti od važnosti u odnosu s bliskim osobama.

Zadnja dvanaesta kuća – Ribe: Ovo područje nam otkriva kakva preokupacija će biti prisutna kod pojedinca (težnje, strahovi, neispunjene nade). Astrološko otvaranje tarota omogućuje da dobijemo odgovore o različitim područjima života koji su u korespondenciji s astrološkim položajem znakova, elemenata, dakle, općenito sa zodijakom i aspektima vezanim za budućnost. Da bi se astrološko tarot otvaranje bolje razumjelo, tarot majstor će uvijek prilikom otvaranja svake karte uzeti u obzir ono što će imati najvažniji utjecaj kroz prikazane astrološke kuće i pozicije karti.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo