Gledanje u tarot karte

Gledanje u tarot karte

“Samo kroz znanje i razumijevanje svih simbola dobivamo prave odgovore iz tarota”. Gledanje u tarot karte pomaže da saznamo svoju prošlost, sadašnjost i budućnost. Jedna od najstarijih divinacijskih tehnika poznata kao tarot daje odgovore na sva pitanja na teme ljubavi, posla, zdravlja, posla, financija.

Gledanje u tarot karte pomaže da se se dobije potpora

Neobični simboli i arhetipovi zastupljeni u tarotu smatraju se mističnom sponom koja je vodič za samospoznaju i dobivanje jasnije slike života. Gledanje u tarot karte omogućuje da osoba bolje razumije svoju stvarnost i područja gdje je potrebno više fokusa. U tumačenju svakog simbola i uzajamnih kombinacija sagledavaju se svi aspekti života gdje postoji nezadovoljstvo ili su prisutne nedoumice. Osim predviđanja i tumačenja mnogobrojnih situacija u sadašnjosti, gledanje u tarot karte pomaže da se se dobije potpora u samospoznaji i otkriju načini za ispunjeniji život.

Mnogi poznati tarot majstori smatraju da gledanje u tarot karte definira aktualnu situaciju kroz tri faktora – uloženi trud osobe, šanse koje su bile prisutne i prilike koje su iskorištene. Kroz ovakvu postavku, gledanje u tarot karte neće samo predočiti na uzroke, već će ukloniti sve nedoumice pitača. Arhetipovi zastupljeni u tarotu koji su do današnjih dana ostali nepromijenjeni, smatraju se prikazom podsvijesti, a kroz različite kombinacije načini za poboljšanje i iscjeljenje. Uzimajući u obzir sveobuhvatnost arhetipova, gledanje u tarot karte je jedinstvena prilika da se dublje istraže aspekti podsvijesti – želje, strahovi, nesigurnost, itd. Interpretacijom svih kombinacija u tarotu dobivaju se odgovori koji daju mnogo širu sliku stvarnosti u kojoj živimo. Gledanje u tarot karte je uvijek korisno za daljnji razvoj, jer svaki simbol predstavlja smjer ka odgovoru na različite probleme (emocionalni, financijski, obiteljski, zdravstveni).

Gledanje u tarot karte daje odgovore na pitanja

Dakle, praktičnim i racionalnim sagledavanjem cjelokupne situacije otvaraju se vrata ka samospoznaji. Tarot nema čarobnu formulu za rješavanje životnih problema, niti može nadomjestiti budućnost po volji osobe. Gledanje u tarot karte daje odgovore na pitanja i pomaže da se istraže mogućnosti koje će odvesti ka uravnoteženijem životu. Uz pomoć tarota dobivamo razjašnjenje situacija, možemo donijeti ispravne odluke i istražiti nove perspektive za budućnost. Pristupiti tarotu s povjerenjem, kroz gledanje u tarot karte, znači dobiti najbolje smjernice u sadašnjosti. Danas se gledanje u tarot karte smatra najpraktičnijim vidom savjetovanja pri čemu se dobivaju odgovori o trenutnoj situacij, mogućnostima i odlukama vezanim za financijska, poslovna, zdravstvena ili ljubavna područja.

Tradicionalno gledanje u tarot karte odgovora na različita pitanja: -Prošlost, sadašnjost, budućnost -Ljubav, romantika, osjećaji -prednosti i izazovi u sadašnjosti -Aktuelni problem, mogućnosti, što učiniti, tarot savjet Gledanje u tarot karte pokazat odgovore na situaciju za kojoj želite odgovore. Duboka mudrost tarota zaspisana u svakom simbolu pomaže da se naprave potrebne promjene i dođe do najboljeg mogućeg rezultata. Tarot kroz generacije odgovora na najvažnija pitanja iz života, uz jasne i precizne smjernice. Zbog svoje praktičnosti, gledanje u tarot karte predstavlja najkorišteniji vid savjetovanja za prošlost, sadašnjost i budućnost.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo