Tarot za ljubav

tarot za ljubav

Na svjetskom tržištu postoji veliki broj tarot špilova namjenjenih isključivo pitanjima o ljubavi. Definitivno ne postoji samo jedan tarot za ljubav. U principu, svaki tarot špil se može iskoristiti za pitanja koja se tiču emotivno-seksualne strane života. Sve ovisi o tome što tumač tarota preferira. Neki savjetnici će se držati jednostavnih recepata odnosno otvaranja, a samim tim koristit će obujmom manje i jednostavnije tarot špilove. Drugi će, pak, radije koristiti složenije špilove. Iskreno govoreći, većini klijenata nije važno kakav špil savjetnik koristi sve dok dobivaju kvalitetne odgovore.

Detaljniji pogled na tarot za ljubav

Ukoliko želite pronaći tarot špil koji će vam služiti samo kada vas zanima nešto vezano za ljubavnu stranu života, preporučujemo tzv. Ciganice. Radi se o minijaturnom špilu sačinjenom od 36 karata. Novija izdanja ovog špila su doista prekrasno ilustrirana. Ciganice vrlo dobro “reagiraju” na pitanja o ljubavi jer su tako “podešene”. Naime, sačinjavaju ga karte koje precizno rade razliku među zainteresiranim stranama. Tu su Ljubavnik, Ljubavnica, Oficir, Neprijatelj itd., karte preko kojih pitač lako može detektirati da li mu se laže, da li ga se vara, da li se određenoj osobi sviđa, da li ga se voli itd. Ovaj tarot za ljubav krasi jednostavnost i životnost. Nije potrebno da poznajete silnu filozofiju koja obično stoji iza svakog pojedinog špila. Nije potrebno posjedovati golemo iskustvo u radu s tarot kartama iako je poželjno imati nešto iskustva. Nije potrebno da strahujete hoćete li “pogoditi” iz prve. Riječ je o specifičnim konzultacijama pri čemu se treba računati na greške pogotovo ako čovjek nema dovoljno iskustva. Najvažnije je opustiti se i prepustiti kartama i naprosto vidjeti protokom vremena da li je ljubavna situacija takva kakvom ste ju vidjeli u njima.

Tarot za ljubav: Lenormand karte

Lenormandice, kako ih se od milja zove također su jako dobre u pitanjima o ljubavi. I njih ima 36, ali su kud i kamo drugačije oslikane u odnosu na Ciganice. Lenormand karte su kompleksnije za tumečenje, ali su u stanju dati jako dobre uvide o ljubavnim odnosima i drugim sličnim temama. Ovaj tarot za ljubav se lako može testirati u praksi. Primjerice, ako se u otvaranju pojavi karta Mjesec, a vas zanima da li vas neka osoba voli, uvjeravamo vas da vas doista voli! Okolne ili dodatne tarot karte mogu ukazati na postojeće probleme ili prednosti, ali suština ostaje nedirnuta. Ili, ako vas zanima da li je osoba koju ste tek upoznali i koja vam se sviđa iskrena prema vama, a kao odgovor izvučete kartu Oblaci zasigurno se radi o nekome tko mulja. Ako vas, pak, zanima da li će se uskoro netko novi pojaviti u vašem životu, a kao odgovor dobijete kartu Muškarac (ako ste žena) ili Žena (ako ste muškarac) netko novi će se doista i pojaviti.

Tarot za ljubav se najčešće upotrebljava

Bilo koji savjetnik će priznati da ga se najviše pita u vezi ljubavi bilo da je riječ o braku, tek uspostavljenoj ljubavnoj vezi, obnovi stare veze, tek nastaloj simpatiji ili strastvenoj privlačnosti. Tarot špilovi se, dakle, najviše otvaraju za ovakva pitanja. Nije čudno da posljednjih godina tarot špilovi postaju sve više feminizirani. Postali su nježni, podatni, bogati bojama i simbolima. Nema sumnje da se ono što ljude najviše interesira reflektira na izgled tarota kao i na njegovo korištenje.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo