Vizualna vidovitost osjećajna, misaona i znakovna

Vizualna vidovitost osjećajna, misaona i znakovna

U kontekstu, vizualna vidovitost osjećajna, misaona i znakovna, podrazumijeva se jasnoća, odnosno percepcija koja daje pristup “izvan fizičke dimenzije”. Iako do sada znanstvenici nisu dokazali kako se pojavljuje vidovitost, možemo vidjeti više njenih podjela: vizualna vidovitost osjećajna, misaona i znakovna.

Vidovitost se klasificira na određene vrste

Budući da nisu svi vidovnjaci isti isti po svojim sposobnostima, vidovitost se klasificira na određene vrste, to može biti opća vidovitost, djelomična vidovitost, vizije o prošlosti, vizije, o budućnosti, itd. No, danas uglavnom se nalaze objašnjenja šta je vizualna vidovitost osjećajna, misaona i znakovna. Što podrazumijeva vizualna vidovitost osjećajna, misaona i znakovna? Vizualna vidovitost osjećajna, misaona i znakovna podrazumijeva vizualne informacije koje vidovnjak može povezati s različitim događajima ili gledati na njih iz svoje perspektive. Kada je riječ o vizualnoj vidovitosti, ona ne predstavlja novitet, jer je kroz povijest ova vrsta vidovitosti bila prisutna kod različitih kultura i naroda.

Vizualna vidovitost obuhvaća čitav niz fenomena, odnosi se na sposobnost vidovnjaka da kroz vizije pristupi svemu što je izvan dimenzije. Također, vizualna vidovitost podrazumijeva mogućnost proricanja prošlosti i budućnosti. Ovisno o intenzitetu percepcije, vidovnjaci su sposobni vide duhove, kroz snove predvidjeti događaje, itd. Vizualna vidovitost osjećajna, misaona i znakovna prožeta je određenim razlikama, po stupnju percepcije i njenom izrazu. Osjećajna vidovitost odnosi se na dar intuicije, predosjećaja zbog čega se smatra specifičnom. Iako je vidovitost osjećajna vrlo posebna, ona može imati “određen raspon” pa se često kombinira s drugim tehnikama, koje omogućuju da se dođe do više detalja.

Misaona vidovitost povezana je s osjećajima

Misaona vidovitost povezana je s osjećajima i najčešće se aktivira u određenim situacijama. Ovaj vid vidovitosti često ima različite “vibracijske frekvencije”. Znakovna vidovitost izravno je povezana s “unutarnjim područjem”, odnosno, slušnim opažanjem s različitim izrazima, primjerice, zvukovi i glasovi koji mogu biti jasni i upečatljivi, ili često varijabilni. Vizualna vidovitost osjećajna, misaona i znakovna omogućava da se vide događaji koji se dešavaju u drugoj “dimenziji”. Nekada je to vrsta duhovnog vodiča, duhovne pomoći, vizije s intenzivnim bojama, poruke od značaja prikazane kroz snove.

Zbog činjenice da vizualna vidovitost osjećajna, misaona i znakovna, ne poznaje granice prostora, taj oblik suptilne energije čini zanimljivim svaki vid percepcije. Ono što je zanimljivo za oblast vizualna vidovitost osjećajna, misaona i znakovna, jesu oblici i bogatstvo percepcije. Iako se smatra da samo ljudi rođeni s darom vidovitosti imaju izvanredne sposobnosti, u praksi se mogu vidjeti mnogi primjeri kako su neki od najpoznatijih vidovnjaka nakon specifičnog događaja u svom životu, dobili ovaj dar. Vizualna vidovitost osjećajna, misaona i znakovna ima jedan zajednički aspekt – svaka vrsta vidovitosti odnosi se na poseban oblik percepcije koja se vremenom može razviti.

Najnovije

Vidovnjaci
Zaljubljenost ili urok?
Zaljubljenost ili urok?

Zaljubljenost ili urok?

Ljubav kao jedan od najuzvišenijih osjećaja koji dolazi iz dubine našeg bića može promijeniti čitav naš život. Budući da je ovo najvažnija spona koja promiče i svaki drugi aspekt života, veoma je važno prepoznati međusobnu kompatibilnost i izazove koji nekada mogu zamagliti ispravno prosuđivanje.
Prošitaj više
Vidovnjaci
Vidovnjački tarot
Vidovnjački tarot

Vidovnjački tarot

O sudbini se uglavnom općenito govori. Da li se sudbina može promijeniti? U vremenima kada se susrećemo s izazovima koji nadmašuju našu unutarnju snagu, jedan od najmoćnijih prediktivnih alata koji nam može pomoći je vidovnjački tarot.
Prošitaj više
Kliknite ovdje za razgovor uživo